Huisdieren

IMG 2071U kunt maximaal 2 honden zonder vooroverleg meenemen mits deze geen overlast opleveren voor andere campinggasten.

Honden dienen te allen tijde kort aangelijnd te zijn op onze camping zodat andere gasten ongehinderd uw huisdier kunnen passeren. Een ander kan bang zijn voor uw lieve huisdier. In bosgedeelte van ons landgoed mogen honden loslopen.

Huisdieren verblijven bij ons zonder extra kosten.

Welicht ten overvloede:

Reekalveren worden geboren in de periode half april tot eind juni, maar de geboortepiek ligt in de maand mei. Het moederdier en haar kalfjes zijn niet de hele dag bij elkaar, maar moeder houdt vanaf enige afstand haar kroost wel in de gaten. Meestal zal het groeiproces van het kalfje probleemloos verlopen, maar er kan ook veel misgaan. Het moederdier, de reegeit, kan sterven, meestal als verkeersslachtoffer en dan blijven de kalveren zonder verzorging en leiding achter. Loslopende honden kunnen het bos ingaan en al snuffelend de dieren verstoren en daarbij een kalfje tegenkomen. Een ontmoeting tussen een hond en een reekalf loopt voor het reekalf meestal slecht af. Niet zelden worden kalveren hierbij ernstig verwond of gedood.

2017, 2018, 2019 in top 10 van

Populairste campings in Nederland.

op basis van 351 beoordelingen
9,7

Bekijk onze prachtige video's