Camperplaats in Drenthe? Ontdek Camping Landgoed Geuzenbos!

Op Camping Landgoed Geuzenbos kunt u in alle rust kamperen met uw camper. Onze camperplaatsen zijn gelijk aan de kampeerplaatsen, waardoor u kunt genieten van de gezellige sfeer op de camping. Alle camperplaatsen op onze groene camping worden omringd door begroeiing voor de nodige privacy. Op Landgoed Geuzenbos in Drenthe ervaart u een optimale natuurbeleving!

Camperplaats met of zonder tegelterras

Op Camping Geuzenbos bieden we 2 soorten camperplaatsen: met en zonder tegelterras. Het tegelterras is bedoeld als verstevigde ondergrond voor uw eigen terras. Het terras is niet geschikt als verharde camperplaats voor uw camper. U kunt zelf kiezen of u een camperplaats wilt met een terras van gras of van tegels. We hebben alle plaatsen gefotografeerd zodat u vooraf al een beeld krijgt van onze camping. Bekijk hier alle plaatsen.

Alle camperplaatsen zijn voorzien van een water- en elektra aansluiting. Daarbij is het goed om te weten dat wij het elektra verbruik achteraf verrekenen. Zo betaalt u alleen voor de elektra die u ook daadwerkelijk hebt verbruikt en betaalt u nooit teveel. Tevens is het mogelijk om te upgraden van 10 naar 16 ampère elektra.  

Faciliteiten op onze camping in Drenthe

De camping beschikt over uitstekend sanitair. In de blokhut kunt de wasmachine gebruiken, er liggen folders voor diverse bezienswaardigheden in de omgeving en er is een goed gevulde boekenkast. Ook hebben wij een grijswateruitstort.

Bij de receptie kunt u diverse fiets- en wandelroutes, verse eieren, honing uit eigen bos, een ijsje en verse broodjes kopen. 

Wilt u komen kamperen met een hond, dan bent u van harte welkom. Per camperplaats zijn 2 honden toegestaan. Lees hier ook meer over onze huisregels voor huisdieren.

Eropuit in Drenthe

Tijdens uw campervakantie in Drenthe op Camping Geuzenbos kunt de mooiste wandelingen en fietstochten maken. De camping grenst aan het Mantingerzand, een prachtig natuurgebied in Drenthe. Het Mantingerzand is een bijzonder gebied met uitgestrekte zandvlaktes, heidevelden en bossen. Een fijne plek om uren te wandelen over de verharde wandel- en fietspaden.

Wilt u liever even een dagje eropuit, ontdek dan de gezellige stad Hoogeveen of breng een bezoek aan het dorp Westerbork.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ook eenvoudig een camperplaats online reserveren.

Graag tot ziens op Landgoed Geuzenbos!

Bekijk onze foto's 

Camping

 

 

Al jarenlang in top 10 van

populairste campings in Nederland

Bekijk onze prachtige video's