Natuurcamping in Drenthe: midden in de natuur kamperen op Landgoed Geuzenbos

natuurcamping in drenthe landgoed geuzenbosOvernachten op een natuurcamping in Drenthe? Dan bent u bij Camping Landgoed Geuzenbos zeker aan het goede adres. Op onze natuurcamping in Drenthe overnacht u echt midden in de natuur. In de directe omgeving vindt u (jeneverbes)bossen, zandverstuivingen en heidevelden. Een prachtige natuurgebied in Drenthe!

Landgoed Geuzenbos in het kort:

  • Kampeerplaatsen met of zonder tegelterras
  • Standaard voorzien van een water- en elektra aansluiting
  • Wifi
  • Ontmoetingsruimte met boeken, spelletjes en meer
  • Overdekte fietsenstalling

Uitstekende faciliteiten op onze natuurcamping in Drenthe

Onze natuurcamping is van alle gemakken voorzien. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een water- en elektra aansluiting. Daarbij kunt u standaard gebruik maken van 10 ampère elektra en indien gewenst kunnen wij dit voor u upgraden naar 16 ampère. Aan de hand van de meterstanden verrekenen we het elektra verbruik bij vertrek. Zo betaalt u nooit teveel, maar enkel hetgeen u heeft verbruikt. Wel zo fijn!

Schoon sanitair is een minimale vereiste en de hygiëne hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Het sanitair gebouw is onder andere voorzien van toiletten, douches, wasgelegenheden en een uitstort voor een chemisch toilet.

De blokhut op onze natuurcamping in Drenthe is vrij toegankelijk en kan gebruikt worden als ontmoetingsruimte. In deze ruimte kunt u een boek lenen uit onze boekenkast, folders van de activiteiten in de omgeving bekijken of gebruik maken van de wasserette.

De camping beschikt over 3 overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten voor een elektrische fiets.

Kamperen met hond op een natuurcamping

Op Landgoed Geuzenbos zijn honden van harte welkom. Per plaats mogen maximaal 2 honden verblijven. Honden mogen vrij rondlopen in ons eigen bos en in het losloopgebied in het Mantingerveld, maar de camping vragen we wel uw hond kort aan de lijn te houden. Lees hier meer over onze huisregels.

Geniet van Drenthe!

Onze natuurcamping in Drenthe is gelegen in de buurt van Hoogeveen en Westerbork. Voor de natuurliefhebbers is er veel te beleven in onze omgeving. Ontdek het Mantingerveld, bezoek het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold of maak een fiets- of wandeltocht door het prachtige Drentse landschap. Voor natuurliefhebbers is er ontzettend veel te ontdekken. Op de receptie kunt u meerdere wandel- en fietsroutes verkrijgen, wees van harte welkom  om even bij ons langs te lopen.

Bekijk onze foto's 

Camping

 

Al jarenlang in top 10 van

populairste campings in Nederland

Bekijk onze prachtige video's