SVR camping in Drenthe op Landgoed Geuzenbos in Mantinge

Op zoek naar een SVR camping in Drenthe? Beleef een onvergetelijke vakantie op camping Landgoed Geuzenbos. Gastvrijheid, kwaliteit en service vinden wij erg belangrijk. Geniet van een bijzondere overnachting midden in de natuur op onze SVR camping in Drenthe.

svr camping in drenthe

SVR camping in Drenthe: bijzonder overnachten op een unieke locatie

SVR camping Geuzenbos in het Drentse Mantinge biedt comfort- en tentplaatsen midden in de natuur aan. Onze kampeerplaatsen zijn dan ook zeker geschikt voor caravans, campers en tenten. De kampeerplaatsen zijn met beplanting afgeschermd, waardoor u privacy en rust kunt ervaren. 

Geniet van de prachtige omgeving op onze kleine camping in Drenthe

Onze kleine camping in Drenthe is gelegen op een prachtig landgoed tussen Hoogeveen en Westerbork. In deze omgeving is er ontzettend veel te ontdekken en te beleven. Zo kunt u een terrasje pakken in Westerbork, gezellig winkelen in Hoogeveen en genieten van het Drentse natuurlandschap. Onze camping is een goede uitvalsbasis voor fiets-en wandeltochten door de mooie Drentse natuur.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunt u ook eenvoudig en snel online reserveren

Graag tot ziens op Landgoed Geuzenbos!
Martin en Els Ruigrok

Al jarenlang in top 10 van

populairste campings in Nederland

Bekijk onze prachtige video's