Thuiswerken vanaf de camping.

Uw kantoor op de camping voor maar € 10,00 per dag.

Werken in alle rust zonder verstoringen en 's-avonds gewoon weer naar huis? Bij ons kan dat! 

Wij bieden snelle en goede Wifi voor een perfecte verbinding. Staangeld kan middels een BTW factuur aan uw bedrijf in rekening worden gebracht.

Duur van de aanbieding is gekoppeld aan de tijdsduur van de "intelligente lockdown" en in ieder geval geldig t/m 28 april voor max. 2 personen. 

Kies tijdens uw boeking bij "Voordeelkaarten" voor de optie "thuiswerker" om de actieprijs te activeren.

 

 

Corona nieuws

Allereerst hopen wij van ganser harte dat u niet getroffen bent of wordt door het vervelende Corona virus.

Ondanks het feit dat kamperen nog altijd niet verboden is, leeft er veel onzekerheid en angst onder kampeerders. Daarom brengen wij u middels dit bericht op de hoogte van de stand van zaken op camping Landgoed het Geuzenbos.

Wij zijn geopend maar.....

U kunt bij ons kamperen mits u een sanitairvoorziening in uw eigen kampeermiddel heeft.

Ons sanitairgebouw is in ieder geval t/m 28 april op last van de veiligheidsregio gesloten.

Zolang deze gesloten is krijgt u een korting van € 5,00 per overnachting.

 

Persbericht Veiligheidsregio:

26-03-2020 Nieuwe maatregel Noord-Nederland: sluiting toiletgebouwen op campings en jachthavens

Zojuist hebben de drie Veiligheidsregio's van Noord-Nederland een gezamenlijk persbericht uitgebracht (zie bijlage).
Belangrijkste boodschap is dat vandaag is besloten om alle toilet-, was- en douchevoorzieningen te sluiten op recreatiebedrijven.

De bedrijven mogen wel open blijven voor gasten die niet van de sanitaire voorzieningen gebruik hoeven te maken.
De maatregel wordt opgenomen in de nieuwe noodverordening en duurt in eerste instantie tot 6 april.

 

Toiletgebouwen op campings enToiletgebouwen op campings en jachthavens in Noord-Nederland gesloten

De voorzitters van de drie Veiligheidsregio’s in Noord-Nederland hebben besloten dat toilet-, was- en douchevoorzieningen op campings en jachthavens gesloten moeten worden.

De voorzitters vinden het risico te groot dat het op deze plekken niet lukt om de maatregelen met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand in acht te nemen.

De maatregel wordt opgenomen in de nieuwe noodverordening, die de drie regio’s gaanvaststellen. De recreatiebedrijven zelf mogen dan wel open blijven voor gasten die nietvan die sanitaire voorzieningen gebruik hoeven te maken, zoals bijvoorbeeld gebruikers van een stacaravan. Het verbod gaat gelden voor vakantieparken, campings,kampeerterreinen, kleinschalige kampeerveldjes en jachthavens.

Faciliteiten als zwembaden en horeca moesten door de maatregelen van het rijk op deze plekken algesloten blijven. Veel recreatieondernemers hebben in de afgelopen dagen zelf al besloten hun bedrijfdeels of helemaal te sluiten. De drie voorzitters van de Veiligheidsregio’s spreken hun waardering uit voor ondernemers, die in deze tijd moeilijke beslissingen moeten nemen. De gezondheidsmaatregel duurt in eerste instantie tot 6 april. Aankomende week neemt het kabinet een besluit over een eventuele verlenging van de looptijd. Daarna nemen de voorzitters van de Veiligheidsregio’s een nieuw besluit over het al dan niet gesloten houden van de toiletvoorzieningen op de campings en jachthavens.

Nieuwe noodverordening

De drie voorzitters van de veiligheidsregio’s in Noord-Nederland willen de maatregelen zoveel mogelijk gelijk trekken, zodat er in deze drie provincies zo min mogelijk verschillen zijn in de uitvoering.

De drie regio’s zullen dus dezelfde noodverordening gaan vaststellen. Hierin staat vermeld dat het in de drie veiligheidsregio’s verboden is om met 3 personenof meer in de openbare ruimte samen te komen indien de afstand tussen hen minder dan1,5 meter bedraagt. Een huishouden en spelende kinderen tot en met 12 jaar, onderbegeleiding van een ouder, zijn hierop uitgezonderd. Bij een begrafenis of huwelijk mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Ook bij deze uitzonderingen geldt dat 1,5 meter afstand gehouden moet worden.

 

 

Mochten wij vanuit het RIVM of de overheid andere geluiden horen die ons noodzaken om u verder in te lichten, dan zullen wij niet nalaten u te informeren.

Mocht u zelf specifieke vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken via email of telefoon 0593-552082.

Wij hopen dat het ondanks alles toch nog een goed kampeerseizoen zal blijken te zijn en wensen u dit in goede gezondheid toe.

Met vriendelijke groeten,

Karin en Ewald van der Blij

Camping Landgoed het Geuzenbos

2018 nr. 2 in top 10 van

Populairste campings in Nederland.

op basis van 301 beoordelingen
9,8

Bekijk onze prachtige video's